Programma

OG3NE ziet Frankrijk als grootste concurrent

  1. Nieuwschevron right
  2. OG3NE ziet Frankrijk als grootste concurrent

De songfestivalinzending van OG3NE draait nu een paar dagen op de radio. De dames schuiven aan bij Aan De Slag! en vertellen wie zij als grootste concurrent zien in Kiev.

Een soort staatsgeheim

Afgelopen vrijdag nog had Bart Arens in Aan De Slag! de primeur van het songfestivalnummer 'Lights And Shadows', waarmee OG3NE Nederland gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Nu schuiven de zusjes aan om te vertellen over de lancering van het nummer. Ze zijn opgelucht dat ze er niet meer zo geheimzinnig over hoeven doen. "Het was een soort staatsgeheim", aldus Amy. "We hoeven nu ook niet meer bang te zijn dat we het per ongeluk fluiten", vult Lisa aan.

Niet op Frankrijk stemmen

Wanneer Bart Arens de meiden van OG3NE vraagt welk concurrerend songfestivalnummer zij het mooist vinden, antwoordt Shelley dat ze de inzending van Frankrijk er mooi vindt. Lisa en Amy zijn het ermee eens. Het nummer 'Requiem' van zangeres Alma kan zomaar hoge ogen gaan gooien, al staat Italië vooralsnog bovenaan bij de bookmakers, gevolgd door Zweden en Rusland. Hoe kunnen we ervoor dat Frankrijk niet het Songfestival wint? "Allemaal niet op Frankrijk stemmen", lacht Shelley.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aan De Slag!
DJ: Bart Arens
Elke werkdag 9.00 - 12.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie