Programma

Wham! weer bij elkaar?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wham! weer bij elkaar?

George Michael zou graag weer de groep Wham! bij elkaar willen brengen.

De groep, onder leiding van George Michael en Andrew Ridgeley, had veel hits in de jaren '80. Wat dacht je bijvoorbeeld van 'Wake Me Up Before You Go-Go', 'Club Tropicana' en de grote kersthit 'Last Christmas'? De twee gingen in 1986 uit elkaar. In totaal hebben ze zo'n 25 miljoen platen verkocht. Nu gaat het gerucht dat er een reunië in de planning is.

Grootste fout

Tijdens een interview werd de vraag gesteld aan George wat zijn grootste fout is geweest. 'Wham! uit elkaar laten gaan.' gaf hij als antwoord. 'En dat Kate Moss nooit bij de band is gekomen.' Volgens het magazine Mojo zou George bovendien pas nog hebben gesproken met Andrew. Toen zouden ze het hebben gehad over een reünie op het Glastonbury festival volgend jaar.

De flopcarrières van Andrew

Van George Michael is bekend wat die de afgelopen paar jaren heeft gedaan, bij Andrew is dat wat onbekender. Alfred van de Wege vroeg dit zich ook af en dook in het leven van Andrew. Hij bleek het te hebben geprobeerd als Formule 3-racer en acteur. Dat werd allebei geen succces. Toen hij weer terug probeerde te keren in de muziekbusiness, flopte zijn album gigantisch. Hij zou namelijk 'nep metal' hebben gemaakt. Tegenwoordig is hij mede-eigenaar van een surfmerk en milieu-activist. Dat gaat hem iets beter af.

Ster advertentie
Ster advertentie