Programma

Sanne Hans geeft tips

  1. Nieuwschevron right
  2. Sanne Hans geeft tips

Sanne Hans is fanatiek aan het sporten en at daarom geen broodje bij Gijs Staverman, maar een banaan. Daarnaast gaf ze Gijs nog wat dieetadvies.

Sanne Hans (alias Miss Montreal) was te gast bij Gijs2.0 om te praten over haar theatershow Onmeunig Sanne en haar deelname aan The Voice Of Holland als jurylid dit najaar.

"Je bent aan het trainen"

Algauw ging het gesprek echter over iets heel anders: Sanne is fanatiek aan het sporten geslagen en ziet er fantastisch uit. "Ik zag laatst een foto-shoot van je in LINDA-Magazine en je zag er geweldig uit. Je bent echt aan het trainen", complimenteerde Gijs haar. Was het nodig? "Ja, ik ben nu 30 en ik houd van het bourgondische leven, ik dacht ik probeer het gewoon. Nu blijkt dat ik het ook nog volhoud. En ik let beter op wat ik eet", vertelde Sanne.

Tips om af te vallen

Gijs is een paar pondjes aangekomen sinds hij gestopt is met roken, en is dan ook zeer benieuwd of Sanne nog tips voor hem heeft om een beetje af te vallen. "Voor iedereen is het anders maar wat bij mij goed werkt is minder alcohol drinken", adviseerde Sanne.

Maar dat was niet de enige tip die Gijs kreeg. Luister hier naar nog meer slank eetadvies van Sanne Hans!

Volg NPO Radio 2:

Ster advertentie
Ster advertentie