Programma

Ha! Die Yora

  1. Nieuwschevron right
  2. Ha! Die Yora

Yora Rienstra praat je vanaf 7 maart elke zondagavond bij over: cabaret, nederpop, kleinkunst en nog meer!

Theater, humor en cabaretnieuws

Ha! Die Yora is de nieuwe aanwinst van Radio 2! Het VARA-programma wordt gepresenteerd door Yora Rienstra en zij zal veel aandacht besteden aan: theater, humor en cabaretnieuws. Ook luisteraars spelen een belangrijke rol in Ha! Die Yora. Zij mogen hun favoriete Nederlandse nummers aanvragen en kunnen reageren op theatervoorstellingen en concerten.

Even voorstellen

Cabaretière, actrice en zangeres Yora Rienstra (Amsterdam, 1981) won in 2009 de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival. Haar eerste twee theatervoorstellingen ‘Aan jou heeft het niet gelegen’ en ‘We maken er wat van’ werden lovend ontvangen. Afgelopen zomer presenteerde ze al Sara Zomert op Radio 2.

Als een vis in het water

Rienstra kijkt erg uit naar haar nieuwe radioprogramma: ‘Als cabaretière heb ik veel affiniteit met Nederlandstalige kleinkunst, theater en popmuziek. Ik voel me met dit programma dan ook als een vis in het water. Het leuke is dat de luisteraar zelf ook zijn of haar verzoekjes aan mij door kan geven. Het wordt voor zowel de liefhebber als de nieuwkomer een fris en vrolijk programma om naar te luisteren', aldus een enthousiaste Yora.

Sara Kroos kiest voor theater

Ha! Die Yora komt in de plaats van Sara op Zondag. Cabaretière Sara Kroos kan de presentatie van haar wekelijkse radioprogramma niet langer combineren met haar drukke werkzaamheden in het theater en op televisie.

Ha! Die Yora
Yora Rienstra
Zondag 20:00 - 22:00

Ster advertentie
Ster advertentie