Programma

Leo Blokhuis zet de mooiste live-fragmenten van multi-instrumentalist JB Meijers op een rij

  1. Nieuwschevron right
  2. Leo Blokhuis zet de mooiste live-fragmenten van multi-instrumentalist JB Meijers op een rij

Vooruitlopend op de nieuwe documentaire JB’s Paradise zet Leo Blokhuis de mooiste live-fragmenten van de muzikant alvast in kaart.

Op 12 mei zie je in Het Uur van de Wolf JB’s Paradise, de nieuwe documentaire van Bram Van Splunteren over multi-instrumentalist JB Meijers die zijn studio net van Nederland naar Bonaire heeft verplaatst.

Omroeparchief

In Nederland maar ook ver daarbuiten geldt JB Meijers als de ultieme sideman, de man waarmee iedereen wil samenwerken. Vooruitlopend op die nieuwe documentaire zet Leo Blokhuis de mooiste live-fragmenten uit het omroeparchief met JB op een rij. Ook is er aandacht voor man's recent verschenen derde soloalbum The Beginning And Everything Before. Uiteraard zie we hem met The Common Linnets, tenslotte begon de hit Calm Before The Storm bij hem. Daarnaast zijn er JB-clips met o.a. De Dijk (& Solomon Burke), Shine, Supersub, Acda en de Munnik, Carice van Houten en Barry Hay te zien.

Waar: NPO 2 Extra
Wanneer: dinsdag 11 mei om 22.30 uur

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Blokhuis Extra zie je op 11 mei om 22.30 uur op NPO 2 Extra. De documentaire JB's Paradise zie je op 12 mei om 23.10 uur op NPO 2. Beide programma's zijn daarna terug te zien op www.npostart.nl

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie