Programma

Kees Baars over Eddie van Halen: 'Zijn overlijden was een klap in mijn gezicht'

  1. Nieuwschevron right
  2. Kees Baars over Eddie van Halen: 'Zijn overlijden was een klap in mijn gezicht'

In een nieuwe aflevering van De Harde Bonanza praten Caroline en Mike onder andere met Kees Baars over het overlijden van Eddie van Halen.

In de aflevering vertelt Kees Baars, presentator van het voormalige Veronica’s Countdown Café, over zijn ontmoetingen met de deze week overleden Eddie Van Halen. Kees vertelt: "Die jongens hadden een droom toen ze in Amerika kwamen wonen. Ze wilden beroemd worden en goed op hun instrumenten worden, en dat is ze gelukt. Dat was hun grootste drijfveer. Ze wilden geen rock 'n roll sterren worden." Over het overlijden van Eddie van Halen zegt Kees: "Ik wist wel dat hij kwakkelde met zijn gezondheid, maar dat hij overleed was wel een klap in mijn gezicht." Het hele gesprek met Kees Baars hoor je in de nieuwe Harde Bonanza waarbij ook de favoriete Van Halen track van Kees wordt gedraaid.

Verder in deze aflevering praten Caroline en Mike met Douwe Talma van de Friese melodieuze thrash/deathmetal band Insurrection over hun vorig jaar verschenen album Circles of Despair.

De Harde Bonanza

De Harde Bonanza ontstond oorspronkelijk als item in Stenders Platenbonanza, het programma dat Caroline samen met Rob Stenders presenteert. In de podcast hebben Caroline en Mike nu meer tijd dan ooit om wekelijks in de hardste hardrock, metal, grunge en andere ruige zooi te duiken. De Harde Bonanza, een podcast van BNNVARA en NPO Radio 2, is te beluisteren via Apple Podcasts/iTunes, Spotify, Pocket Casts, Google Podcasts en de NPO Radio 2 app.

Nummers aanvragen kan via dehardebonanza@bnnvara.nl. Caroline en Mike kijken uit naar vette aanvragen, leuke verhalen en smeuïge anekdotes. Als je het leuk vindt om een keer door gebeld te worden, zet even je telefoonnummer in je mail.

​Foto omslag: ANP

#5 - Met Kees Baars herinneringen ophalen over Eddie Van Halen (S02) - De Keiharde Pödcast

Ster advertentie
Ster advertentie