Programma

Passenger en Kensington op Pinkpop

  1. Nieuwschevron right
  2. Passenger en Kensington op Pinkpop

Na namen als Green Day, Triggerfinger en Queens of the Stone Age zijn ook Passenger en Kensington toegevoegd aan de line-up!

Nieuwe namen

Elk jaar houdt Pinkpop een poll om te zien welke acts de bezoeker graag terugziet op eén van de podia van Pinkpop. De grote winnaar van dit jaar was Muse, maar zij staan al met een eigen show in de Amsterdam Arena op 4 juni. De tweede plaats werd gevuld door Passenger, welke nu een grote hit hebben met 'Let Her Go'. Zij zijn in ieder geval wel vastgelegd door het festial. De hoogst genoteerde Nederlandse band in de poll was Kensington, ook zij zullen te bewonderen zijn tijdens Pinkpop.

Line-Up

Eerder werd al bekend gemaakt dat The Script en Triggerfinger zijn bevestigd voor Pinkpop 2013. Maar ook namen als Queens Of The Stone Age Pinkpop en Green Day staan al op de poster. Deze laatste zal het festival in Landgraaf afsluiten.

Pinkpop

Pinkpop vindt plaats in Landgraaf van 14 tot en met 16 juni. De kaartverkoop start op zaterdag 23 februari. De prijzen zijn inmiddels ook bekend: voor een passepartout betaal je €165,00 (inclusief camping en servicekosten) en een dagkaart gaat weg voor €85 euro.

Ster advertentie
Ster advertentie