Programma

MKB-voorzitter Jacco Vonhof: 'Wij zitten daar wel degelijk met heel veel invloed’

  1. Nieuwschevron right
  2. MKB-voorzitter Jacco Vonhof: 'Wij zitten daar wel degelijk met heel veel invloed’

Marianne Zwagerman & Rick van Velthuysen presenteren vanaf deze week de gloednieuwe PowNed-podcast Op z’n Kop!. In de eerste aflevering gaan ze in gesprek met MKB-voorzitter Jacco Vonhof.

In een half uur zet het podcastduo elke week de wereld van de luisteraar op zijn kop. Zoveel nieuws, zoveel meningen, maar hoe zit het nu echt? Zwagerman & Van Velthuysen durven ieder onderwerp aan, nemen met het grootste gemak iedere afslag en laten in hoog tempo de actualiteit aan de luisteraar voorbijrazen. Niet klef, lang niet altijd met elkaar eens, hard tegen hard als het moet, maar open voor alle visies op het nieuws. Wie krijgt er deze week op zijn kop? Wie zette deze week hun wereld op zijn kop? Zwagerman & Van Velthuysen zetten je aan het denken!

In gesprek met MKB-voorzitter Jacco Vonhof

In de eerste aflevering gaan Zwagerman & Van Velthuysen in gesprek met MKB-voorzitter Jacco Vonhof. Nederland blijft tot en met tenminste 9 februari in lockdown. En als we niet uitkijken, krijgen we binnenkort ook nog een avondklok. Uit onderzoek blijkt dat ruim driekwart van de Nederlanders (79 procent) de coronamaatregelen steunt, maar Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen trekken dit ernstig in twijfel.

Intussen staat het water ondernemend Nederland tot aan de lippen en lijkt iedereen met kritiek te worden weggezet als ‘wappie’. Waarom roeren ondernemers zich niet veel meer in de crisis? Zouden zij, vanuit hun ondernemerschap, niet veel slimmere oplossingen kunnen bedenken, vraagt het duo zich af. Zwagerman & Van Velthuysen spreken er een pittig woordje over met MKB-voorzitter Jacco Vonhof. Gelooft hij de utopisch hoge draagvlakcijfers? En waarom slaat hij niet veel harder met zijn vuisten op tafel bij het doormodderende kabinet?

Dat en meer in de eerste aflevering van Op z’n Kop!:

#1 - OP Z'N KOP! met MKB-voorzitter Jacco Vonhof

NPO Luister

Vanaf donderdag 14 januari is Op z'n Kop wekelijks te beluisteren via NPO Radio 2 en de bekende podcastplatformen. Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Foto omslag: POWNED

Ster advertentie
Ster advertentie