Naar homepage
Programma

Noel Gallagher noemt musical Oasis 'onvermijdelijk'

  1. Nieuwschevron right
  2. Noel Gallagher noemt musical Oasis 'onvermijdelijk'

Een musical over Oasis? Het is niet perse datgene waaraan je denkt bij de Britse rockband. Toch noemt Noel Gallagher een musical over de band 'onvermijdelijk'.

Want Oasis mag dan al tien jaar niet meer bij elkaar zijn: de muziek van de band doet wereldwijd nog elke dag harten op hol slaan. En ook de vraag of er ooit nog een reünie zal plaatsvinden houdt de gemoederen al jaren bezig. Noel Gallagher wakkert nu in elk geval de geruchten aan over een mogelijke musical over de band. "Mensen hebben me daar de afgelopen tien jaar vaak voor benaderd", vertelt Noel Gallagher aan Britse krant The Sun. De alsmaar terugkerende titel is volgens Gallagher Live Forever, referend aan de gelijknamige single van debuutalbum Definitely Maybe. "Het is onvermijdelijk dat het ooit zal gebeuren", aldus Noel.

Broer Liam weet wel waar de musical over zou moeten gaan:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een leven na Oasis

Noel brak in de jaren negentig samen met broertje Liam door met Oasis. De twee kenden als collega's vele conflicten die het bestaan van de band meerdere keren in gevaar brachten. In 2009 viel het doek definitief voor de succesvolle groep. Inmiddels is Noel Gallagher druk met zijn High Flying Birds-project en wordt Liams tweede soloalbum op 20 september verwacht.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie