Programma

Hoogtepunten MJ-dag

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoogtepunten MJ-dag

Voor dit dossier verzamelden wij alle mooie verhalen over Michael Jackson die woensdag gedeeld werden.

Onze DJ's, Michael Jackson fans en bekende Nederlanders stonden woensdag stil bij de dood van Michael Jackson en dat leverde bijzondere fragmenten op:

'Het gemis blijft'

Zo heeft Janneke van der Linden nog elke dag contact met Michael Jackson fans via haar website. Janneke vertelde aan Sander de Heer dat zij nog dagelijks aan de poplegende denkt. 'Je leert er wel mee leven, maar het gemis van Michael Jackson in de popwereld en de muziek blijft.'

Herdenkingsbillboard

Fotograaf Claude Vanheye maakte jaren geleden een foto van Michael Jackson in Amsterdam. Zijn foto wordt vanaf woensdag als herdenkteken gebruikt in onze hoofdstad. Verslaggeefster Wendy bezocht de herdenkingsplaats en vroeg de fotograaf hoe de foto van Michael Jackson tot stand kwam:

Sfeerbeschrijving

Precies vijf jaar geleden belde Jan-Willem met Griselda Visser die in LA woont. Ze gaf een sfeerbeschrijving van LA vlak na de dood van Michael Jackson. Vandaag blikte Jan-Willem terug op dat gesprek.

Nieuwe Michael Jackson?

Henk belde met collega en Michael Jackson liefhebber Bert Haandrikman. Henk vroeg de DJ wie volgens hem de nieuwe Michael Jackson is. Het viel niet mee om een opvolger te vinden, maar als Bert dan toch moet kiezen, dan kiest hij...beluister hier zijn antwoord.

Zijn muziek leeft

Vijf jaar na de dood van Michael Jackson leeft zijn muziek nog steeds. Zijn album Xscape is recent uitgekomen, maar Henk vond nog meer platen die na de dood van The King of Pop werden uitgebracht.

Justin Timberlake

Ook zangeres Lisa Lois kreeg de vraag wie volgens haar de 'nieuwe' Michael Jackson zou kunnen zijn. Lois: 'Dan kies ik voor Justin Timberlake omdat hij denk ik ook veel heeft afgekeken van Michael Jackson.' De zangeres legde aan Henk uit welke kwaliteiten van Timberlake dichtbij die van Michael Jackson komen.

Ster advertentie
Ster advertentie