Programma

Artiesten en Oranjegevoel

  1. Nieuwschevron right
  2. Artiesten en Oranjegevoel

Deze artiesten kunnen onze Hollandse tradities wel waarderen, en zijn besmet geraakt met het aanstekelijke 'Oranjegevoel'.

Beyoncé

beyonce en kind.jpg

Het ultieme gevoel van vrijheid; met je haren in de wind en met je geliefden naast je door de stad fietsen. Het is wel duidelijk waarom Beyoncé het zo leuk vindt in Amsterdam.

Red Hot Chili PeppersZodra de zon schijnt vullen de Amsterdamse grachten zich met bootvarende levensgenieters. Ook de Red Hot Chili Peppers genieten van de Nederlandse wateren. Grappig Hollands detail: Henk Schiffmacher is deels verantwoordelijk voor hun tattoos.

Rihanna

Rihanna blij.jpg

Rihanna weet niet wanneer ze weer in ons kikkerlandje is, en geniet daarom uitgebreid van de Nederlandse tolerantie. Alleen, de Hollandse zuinigheid heeft ze nog niet zo goed onder de knie...

Lady Gaga
Lady gaga outfit.png

Er valt veel te zeggen over de kledingkeuze van Lady Gaga, maar met dit jurkje van de Nederlandse ontwerpster Ilja Visser is echt niks mis.

Eddie Vedder

Eddie Vedder spreekt zijn fans in het Nederlands toe, en dat doet hij ondanks de moeilijke woorden, best knap!

Robbie Williams

Robbie Williams heeft vooral gevoel voor Hollandsche schoonheid. In de show van Paul de Leeuw is hij met name geïnteresseerd in blondine Inge de Bruijn.

Ster advertentie
Ster advertentie