Programma

Geef jouw favoriete album door voor de Album2Daagse

  1. Nieuwschevron right
  2. Geef jouw favoriete album door voor de Album2Daagse

Heb jij favoriete albumtracks die je eigenlijk nooit op de radio voorbij hoort komen en moeten die écht eens worden gedraaid? Dan zit je tijdens Pasen goed met onze Album2Daagse. Geef nu jouw favoriet aan ons door!

De mooiste albumtracks tijdens Pasen

Vanaf zondag 17 april om 07:00 uur hoor je het hele paasweekend de beste albums voorbijkomen. We draaien de grote hit van de plaat én een albumtrack die je zelden op de radio hoort. Dat kunnen échte klassiekers zijn van Adele, Coldplay, Fleetwood Mac, Anouk en Stevie Wonder, maar ook recentere albums van Dua Lipa, Danny Vera en Harry Styles. Tenminste: als jij die aan ons doorgeeft.

Geef jouw favorieten door

Welk album moet tijdens de Album2Daagse aan bod komen en welk bijzondere nummer op die plaat mag echt niet ontbreken?

Geef het door via onze gratis NPO Radio 2 app:

Wat kan ik nog meer met de app?

Honderdduizenden mensen gingen je voor en hebben al een tijdje plezier van de vele voordelen van de app:

  • Stuur een app'je naar de studio
  • Kijk en luister live
  • Al onze podcasts onder één knop
  • Ontvang pushberichten

Kijk en luister live

Met onze app luister je live naar je favoriete programma's, waar en wanneer je maar wil. Maar er is meer: je kan ook eenvoudig terugscrollen naar een bepaald punt in de uitzending. Kwam er dus even een telefoontje tussendoor of wil je dat leuke gesprek van net nog eens terugluisteren? Dat kan! Via de gids & gemist-functie vind je ook heel gemakkelijk oudere fragmenten terug.

Album2Daagse

Je hoort de Album2Daagse tijdens het paasweekend vanaf zondag 17 april 07:00 uur tot 00:00 uur en maandag 18 april van 00:00 tot 23:59 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie