Programma

Wordt Timo het eerste mannelijke lid van K3?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wordt Timo het eerste mannelijke lid van K3?

De zoektocht naar een opvolger van Klaasje in K3 is in volle gang. Eén van de ruim 22.000 kandidaten is de 25-jarige Timo Hulshorst, die gisteren al auditie deed. In Jan-Willem Start Op doet hij uitgebreid verslag.

Het spreekt bijna voor zich dat Timo Hulshorst een gooi doet naar een plekje in K3. De 25-jarige kandidaat uit Texel is al jarenlang groot fan én is al van kinds af aan bezig met muziek en optreden. "Het is zo'n prachtig gegeven. De boodschap, de muziek, de vrolijkheid", legt Timo uit. "Het lijkt me zo mooi als fan om dat straks ook binnen K3 te mogen overgeven aan een nieuwe generatie."

Auditie nummer blijft geheim

Ondanks de gezonde spanning, heeft Timo enorm van zijn auditie genoten. "Het ging eigenlijk heel erg goed", legt hij uit. "Op zo'n moment denk je wel van: 'Het is nu of nooit'" Welke K3-hit hij tijdens zijn auditie liet horen, durft hij op dit moment nog geen uitspraken over te doen. "Ik probeer het liever allemaal een beetje geheim te houden, voor ik wel dingen ga verklappen uit enthousiasme."

Check hieronder het hele fragment:

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: ANP / Eigen foto / ANP

Ster advertentie
Ster advertentie