Programma

Rihanna duikt studio in met Pharrell Williams

  1. Nieuwschevron right
  2. Rihanna duikt studio in met Pharrell Williams

Eindelijk een update over nieuwe muziek van Rihanna. Ze bevestigt samen te werken met Pharrell Williams voor haar negende album.

Sinds 2016 is het akelig stil gebleven op het gebied van muziek van Rihanna. Ze heeft haar tijd vooral gestoken in haar make-up en fashionmerk Fenty. Toch is ze de muziek nog niet vergeten. Ze moet alle details rondom het negende album nog bekendmaken, maar één van de aankomende samenwerkingen is nu een feit.

Negende studio-album

In 2016 bracht ze als laatst album ANTI uit. Uit een interview met New Yorks tijdschrift The Cut blijkt dat ze bezig is met nieuwe muziek. Ze vertelt: "Op valentijnsdag ga ik de studio in en ik heb er zoveel zin in! Ik kan nog niet verklappen met wie ik ga werken, maar wat ik wel kan vertellen is dat het iemand is met wie ik al heel lang wil werken." Na enig aandringen verklapt ze tóch met wie ze de studio induikt, namelijk niemand minder dan Pharrel Williams.

Rihanna stelt het geduld van haar fans behoorlijk op de proef. Zo zou er eigenlijk al muziek uitkomen in 2019, maar dat is uitgesteld. "Ik vind het leuk om mijn fans een beetje tegen te werken... dat doen ze bij mij ook, dus dat kunnen ze terugverwachten", zegt Rihanna met een knipoog.

'Lemon'

Het is niet de eerste keer dat de twee samenwerken. Pharrell bracht met N.E.R.D. en Rihanna in 2017 al 'Lemon' uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie