Programma

Kenny B in duet met Doe Maar

  1. Nieuwschevron right
  2. Kenny B in duet met Doe Maar

Kenny B heeft een nieuw nummer opgenomen met Doe Maar. Gijs belt met de zanger om hem te feliciteren en om te praten over de BZTband XXL.

Toots and The Maytals

Het gaat goed met Kenny B. Na zijn monsterhit 'Parijs' heeft hij veel optredens gehad en in juni 2016 is hij te gast bij Doe Maar in de Ziggo Dome. Samen met Doe Maar brengt de zanger een nummer uit dat door Ernst Jansz is vertaald. '5446 Is Mijn Nummer' is een vertaling van '5446 Was My Number' van Toots and The Maytals. We zijn erg benieuwd hoe het in de Ziggo Dome gaat klinken!

Quote

Muziek verbindt de kinderen

Kenny B

BZTband XXL

Kenny B is groot voorstander van meer muziek in de klas, vertelt hij bij Gijs 2.0. Zelf heeft hij nooit muziekeducatie gehad op de basisschool en dat is best een gemis. "Muziek verbindt de kinderen", vindt de zanger. Kenny steunt daarom het initiatief Meer Muziek in de Klas van de BZT Show. Kinderen kunnen zich aanmelden voor de BZTband XXL en krijgen de kans om op te treden voor koningin Máxima. Kenny B gaat de kinderen coachen op het gebied van tekstschrijven en wil ze daar iets van meegeven.

Luister hier naar het hele gesprek met Kenny B:

Gijs 2.0
Ma t/m vr 12.00 - 14.00 uur
DJ: Gijs Staverman

Ster advertentie
Ster advertentie