Programma

De jurken van OG3NE

  1. Nieuwschevron right
  2. De jurken van OG3NE

Met nog maar een week te gaan tot het Eurovisie Songfestival showen de dames van OG3NE eindelijk wat ze gaan dragen tijdens hun optreden in Kiev.

Thema doorgevoerd

Het thema 'Light And Shadows', de titel van de Nederlandse inzending dit jaar, wordt doorgevoerd op de jurken van Amy, Shelley en Lisa. We zien fonkelende nepkristallen en reflecterende pailletten op een donkere stof. Elk van de drie outfits legt andere accenten, waarmee de individuele karakters van OG3NE worden benadrukt. Zo heeft Amy een broekpak met één ontblote schouder, Shelley een cocktailjurk met brede schouders en halflange mouwen, terwijl Lisa een schuin bijgesneden jurk heeft met korte en een diep decolleté.

Scheurjurk

OG3NE treedt donderdag 11 mei op in Kiev. De outfits van OG3NE zijn ontworpen door Tycho Boeker, die twee jaar geleden ook de omstreden en bespotte songfestivaljurk van Trijntje Oosterhuis ontwierp. Aanvankelijk zou zij optreden in de zogenaamde 'scheurjurk', met een naveldiep decolleté, maar trad uiteindelijk op in een broekpak. Tijdens het toekennen van de punten namens de Nederlandse jury, nadat Trijntje was uitgeschakeld in de eerste halve finale, droeg schoonzus Edsilia Rombley de scheurjurk.

De eerste repetitiebeelden van OG3NE:

Ster advertentie
Ster advertentie