Programma
BNNVARA

Jan-Willem Start Op! stalt muziekschatten van luisteraars uit

foto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Jan-Willem Start Op! stalt muziekschatten van luisteraars uit

Van een tissue met het DNA van Frank Sinatra tot een gitaar met een handtekening van Jimmy Page: het is vanaf 12 juli allemaal te bewonderen in Beeld en Geluid. Zo kondigden Jan-Willem en Jeroen vanochtend aan in Jan-Willem Start Op!

Het begon met een spontaan hersenspinsel na de zoveelste veiling-aankondiging. 'Als er zoveel veilingen zijn, zijn er vast ook wel luisteraars met bijzondere items thuis', bedacht Jan-Willem zich hardop in Jan-Willem Start Op! Dat hoefde hij geen twee keer te zeggen: de NPO Radio 2 app stroomde vol met verhalen van luisteraars. Van lieve acties van Prince en The Spice Girls naar bloederige taferelen bij KISS. Zoveel bijzondere verhalen, je zou er een museum mee kunnen vullen. En dat is ook precies van Jan-Willem en Jeroen deze zomer gaan doen.

Muziekschatten van luisteraars

De muziekschatten van NPO Radio 2 luisteraars krijgen vanaf 12 juli een bijzonder podium in Beeld en Geluid. Niet alleen de schatten zelf, óók de verhalen erachter. Want juist die maken een ogenschijnlijk alledaagse mok van onschatbare waarde voor iedereen die het verhaal kent.

Jan-Willem Stalt Uit! is van 12 juli t/m 1 september gratis te bezichtigen bij Beeld en Geluid, op het Mediapark in Hilversum.

Video niet beschikbaar

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem Start Op! iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie