Programma

Gregory Porter op North Sea Jazz

  1. Nieuwschevron right
  2. Gregory Porter op North Sea Jazz

Dit hele weekend was NPO Radio 2 aanwezig op North Sea Jazz. Daar deden we uitgebreid verslag van het festival, door middel van livemuziek en interviews met artiesten. Een van die artiesten was niemand minder dan Gregory Porter.

Interview door Leo Blokhuis

Leo Blokhuis spreekt achter de schermen met Gregory Porter. Muziek was Gregorys eerste liefde. Maar hij had nooit gedacht hier geld mee te kunnen verdienen. Het werd dus American football, maar nadat hij geblesseerd raakte keerde hij toch terug naar zijn eerste liefde: de muziek!

Check de beelden:

Livebeelden Don't Lose Your Steam

En dat is nog niet alles. Gregory gaf een indrukwekkende show weg in de Nile! Speciaal voor jou hebben we ook nog beelden van Gregory's optreden op North Sea Jazz.

Bekijk 'Don't Lose Your Steam':

Concertverslag Gregory Porter

"Als Gregory Porter een lief liedje zingt als 'Take Me To The Alley', de titeltrack van zijn nieuwe album, weet hij de tot aan de nok toe gevulde Maas-zaal muisstil te krijgen."Wil je verder weten wat wij van het concert van de zanger vonden?

Lees dan het concertverslag van Gregory Porter.

Nog veel meer North Sea Jazz

Bekijk optredens en backstagesessies terug van o.a. Earth, Wind & Fire, Anderson .Paak, Level 42, The Roots & Vintage Trouble.

Ga nu naar >> nporadio2.nl/northseajazz

Ster advertentie
Ster advertentie