Programma

Michelle David: 'Ik weet nu hoe het voelt als de dood ineens dichtbij komt'

  1. Nieuwschevron right
  2. Michelle David: 'Ik weet nu hoe het voelt als de dood ineens dichtbij komt'

In de laatste aflevering van Schaamteloos met Shay! is Michelle David (van The Gospel Sessions) te gast. Ze legt uit waarom ze na 29 jaar nog steeds het liefst Engels spreekt en vertelt een bijzonder verhaal over haar ziekte.

In Schaamteloos met Shay gaat Shay Kreuger iedere week het gesprek aan met een Nederlandse zangeres. Met een aantal schaamteloze vragen probeert zij haar gast beter te leren kennen. Altijd respectvol en altijd op een toffe manier. In deze laatste aflevering is Michelle David te gast.

Binnen een maand weer op het podium

In maart 2019 werd er kanker geconstateerd bij Michelle. Een zware klap voor de zangeres die op dat moment aan de weg timmerde met haar muziek. "Ik weet nu hoe het voelt als de dood ineens dichtbij komt", vertelt ze tegen Shay. Michelle wilde hoe dan ook door en nog geen maand na haar operatie stond ze alweer op het podium. Luister hieronder naar het bijzondere verhaal van Michelle:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

SCHAAMTELOOS MET SHAY!

Shay Kreuger ging een aantal weken lang het gesprek aan met bekende Nederlandse zangeressen. Door schaamteloze (maar altijd respectvolle) vragen te stellen, heeft ze haar gasten beter leren kennen. Zo ontving ze onder andere Melanie van Mell & Vintage Future, Roxeanne Hazes en Inge van Calkar. Bekijk hier alle afleveringen terug.

Luister je liever?

Schaamteloos met Shay is ook terug te luisteren als podcast. Hieronder bijvoorbeeld, of via deze link.

Foto omslag: BNNVARA

Ster advertentie
Ster advertentie