Programma

30 MINUTEN RAUW met Irene Moors

  1. Nieuwschevron right
  2. 30 MINUTEN RAUW met Irene Moors

Een nieuw jaar betekent ook een nieuw seizoen van 30 MINUTEN RAUW! Ruud trapt af met Irene Moors.

'Ik mag jou wel'

De Nederlandse televisiepresentatrice en actrice Irene Moors legt in het gesprek met Ruud uit dat ze minder spontaan is geworden door haar werk: "Ik mag jou wel, ik zit graag bij jou, maar toch ben ik op mijn qui-vive, want mensen luisteren niet naar een leuk verhaal, mensen zijn altijd opzoek naar iets negatiefs, en dat wordt er uit gepakt, en dat is dan groot nieuws." Toch werkt Moors inmiddels al meer dan dertig jaar voor de televisie. Ze ademt zelfs televisie. "Ja, maar goed, ik vind het ook een hele gekkige wereld op het moment. En ook niet even chique. Bij tijd en wijle zelfs lelijk", vertelt de presentatrice. Ruud praat verder met haar over burn-outs, of ze al gebeld is door RTL en een nieuwe samenwerking met Carlo Boszhard.

Je hoort het allemaal in de nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW.

HOE TE BELUISTEREN?

Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW. Deze is te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes.

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

MEER PODCASTS VAN NPO RADIO 2

Naast deze podcast van Ruud hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

DE WILD IN DE MIDDAG

Je hoort De Wild In De Middag iedere werkdag van 16:00 tot 18:00 uur op NPO Radio 2!

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie