Programma

Hoe schrijf je een boer aan?

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe schrijf je een boer aan?

Je wil daten met een boer uit Boer Zoekt Vrouw Internationaal, maar wat zet je in je brief? Oud-deelneemster Ingrid Horst geeft advies.

Denemarken

Inmiddels zit Ingrid Horst al drie jaar samen met oud-kandidaat boer Johan Sprangers in Denemarken. Ingrid heeft niet alles van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gezien. "Er was net op dat moment een koe aan het kalven. Het is een mooi gezond stiertje geworden", zegt ze bij Gijs 2.0. Gelukkig heeft ze genoeg kunnen zien om je tips voor je brief aan een boer te geven.

Tom 2.0

Boer Marc zit in het Afrikaanse Zambia met een immense grote viskwekerij. "Is het de nieuwe boer Tom?", vraagt Gijs Staverman, refererend aan boer Tom, die heel veel vrouwenharten sneller liet kloppen in het vorige seizoen. "Niet in mijn ogen", antwoordt Ingrid. "Ik vind het een beetje Tom 2.0. Ik denk dat hij een stille man is. Hij vraagt wel om een vrouw die hem uit zijn werk kan halen, maar ik weet het niet. Ik denk dat het echt een beetje ijdele hoop is."

Luister hier het telefoongesprek met Ingrid:

Lekker backpacken

Ingrid geeft alvast tip één en neemt het hierbij op voor boer Marc. "Als je echt iemand leuk vindt en je gaat ervoor, dan maakt het niet uit of diegene in Zambia zit of op de Noordpool. Schrijf geen brief als je een avontuur wilt beleven in Zambia ", grapt ze. "Voor honderd euro heb je wel een ticket als je goed googlet en moet je lekker gaan backpacken".

Niet zoenen!

"Ik dacht: potverdomme dan ben je 24 en heb je nog nooit een meisje gezoend", begint Ingrid over boer Herman uit Frankrijk. Het verhaal komt haar heel bekend voor, want haar Johan had voor zijn deelname aan Boer Zoekt Vrouw ook nog nooit met een vrouw gezoend. Mocht je een brief aan Herman willen schrijven, dan weet Ingrid wat je absoluut niet in een brief moet zetten: 'Ik zal je wel leren zoenen' en 'Ik wil de eerste zijn die je kust'. "Ik denk dat Herman een rustig meisje nodig heeft, die niet zo uit de band springt."

Géén wedstrijd

Als eindconclussie geeft Ingrid je deze tips: schrijf uit je gevoel; heel veel poespas is niet nodig, een goede verstaander heeft maar een half woord nodig. Niet schrijven als je op avontuur uit bent, het is géén wedstrijd en géén spelletje.

Succes met je brief!

Gijs 2.0
Ma. t/m Vr. 12.00 - 14.00
DJ: Gijs StavermanSter advertentie
Ster advertentie