Programma

Peppers carpoolen shirtloos

  1. Nieuwschevron right
  2. Peppers carpoolen shirtloos

Ken je dat? Dat je rustig over straat rijdt en in de auto naast je drie mannen in hun nakie liedjes ziet zingen? Geen zorgen, het zijn de Peppers maar!

Sokken

In het verleden zag je Anthony Kiedis en zijn vrinden wel eens met enkel een sok om hun jongeheer op het podium staan, maar de laatste jaren houden de heren doorgaans hun broek aan. Wanneer ze in de auto zitten bij talkshowpresentator James Corden kunnen de leden van Red Hot Chili Peppers de verleiding niet weerstaan om toch hun shirt uit te trekken.

Gas op die lolly

In de reeks Carpool Karaoke zingt Corden samen met de Peppers liedjes van de band. Één van de favorieten van Corden is het nummer 'Zephyr' en daarbij trekken zowel de presentator als twee van de bandleden, Kiedis en Flea, hun shirtje uit. "Normaal gesproken zou ik het raar vinden om shirtloos in de auto te zitten, maar zo met zijn drieën voelt het wel goed", aldus de presentator en bestuurder. De sokken blijven aan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nederlanders meest rock 'n roll

Op de vraag welk moment het meest rock 'n roll was uit hun carrière vertellen de Peppers een verhaal over, jawel, een concert in Nederland. Drummer Chad Smith: "Tijdens een festival keek ik over mijn drumstel heen en zag ik plots twee mannen zwaardvechten met hun beenprotheses. Aan één zat zelfs nog een schoen vast". Bij welk festival dit was noemt 'ie niet, maar we vermoeden Pinkpop in 1990 óf 2006. Bart gaat op zoek naar de mannen:

Aan de Slag!
Ma. t/m vr.: 09.00 - 12.00 uur
DJ: Bart Arens

Ster advertentie
Ster advertentie