Programma

30 MINUTEN RAUW met André Hazes jr.

  1. Nieuwschevron right
  2. 30 MINUTEN RAUW met André Hazes jr.

Wanneer Ruud in een bushokje wordt aangestaard door een foto van André Hazes jr. raakt hij geïnteresseerd in het karakter van de zanger. Hij besluit hem uit te nodigen voor de nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW.

Dertig minuten met André Hazes Jr.

In de 30 MINUTEN RAUW van deze week hebben Ruud en André Hazes jr. het over onder meer de ruzie met familie, de afspraken die hij met God heeft gemaakt en zijn vader. "In het begin was ik het jongetje met zijn vader. Dat was allemaal prachtig en schattig, maar op een gegeven moment dan ga je zelf dingen doen. En dan is het ineens niet meer schattig, maar gewoon slecht,” vertelt André. "Maar op het moment dat ik dacht 'jullie lachen me uit, niemand neemt me serieus', toen heb ik álles gedaan om beter te worden,” aldus de 24-jarige zanger.

Quote

Ik hoef niemand dankjewel te zeggen. Ik heb het zelf geflikt.

André Hazes Jr.

Hoe te beluisteren?

Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW. Deze is te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes.

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

Meer podcasts van NPO Radio 2

Naast deze podcast van Ruud hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

De Wild in de Middag

Je hoort Ruud elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur met De Wild In De Middag op NPO Radio 2!

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie