Programma

Wat is de schoenmaat van Neil Young?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat is de schoenmaat van Neil Young?

In deze vierde aflevering van Vrouwen met Ballen starten Caroline en Emmely een zoektocht naar de schoenmaat van Neil Young, doen ze een voorproefje Lingo op de radio en wordt de wens van Maaike omgezet in concrete afspraken..

In de vierde aflevering van Vrouwen met Ballen laten Emmely en Caroline zich weer volledig verrassen. Zo rolt de wens van Jasper uit het bingo apparaat: ‘’Kunnen jullie een keer Lingo spelen op de radio?’’, het lijkt een onmogelijk voorstel maar voor Emmely en Caroline is niks te gek.

Goede geluidjes

"Ik heb samen met Lucille Werner in The Passion gezeten, dus ik ben in bezit van haar nummer. Zij wil ons misschien wel helpen", aldus Emmely. Lucille Werner nam helaas niet op maar de stem van het programma JP Pellemans wel. "Ooit speelde er een blind meisje mee met Lingo, en zij was heel goed. Dus als je met goede geluidjes werkt dan is het zeker uitvoerbaar", aldus JP. Toen Caroline vroeg of de dames hem vaker mogen bellen, zei hij volmondig ‘ja’. JP is nog lang niet van de vrouwen af.

Sokken breien voor Neil

De wensen en vragen vlogen weer om de oren tijdens deze vierde aflevering, zo ook de vraag van Sabina: "Ik brei graag sokken en ik ben heel erg fan van Neil Young. Nou is mijn grootste wens om sokken te breien voor Neil Young, alleen er is één probleempje: ik weet zijn schoenmaat niet…" De wens van Sabina maakt veel los bij de Vrouwen met Ballen: "Heb jij een ingang bij Neil Young?", vroeg Emmely aan Caroline. ‘’Nou nee, maar ik stuur wel even een berichtje aan de platenmaatschappij.’’ Terwijl de contactpersoon van Caroline druk aan het typen was belde de vrouwen met de vragensteller Sabina. ‘’Ik vind Neil Young ook echt een sokkendrager, maar niet met glitters, het liefst een grote kloeke sok, ik heb al biologische wol uitgezocht’’, aldus Sabina. De platenmaatschappij kon Sabina niet verder helpen dus besloten ze verder te gaan met hun zoektocht. ‘’Misschien moeten we iemand hebben die veel van voeten afweet’’. In de volgende aflevering volgt nog veel meer informatie over de schoenmaat van Neil Young.

Ook kwam de langgekoesterde wens van Maaike binnen. Welke wens het was? Je hoort het hieronder:

Vrouwen met Ballen

Vrouwen met Ballen, een podcast van KRO-NCRV en NPO Radio 2, te beluisteren vanaf dinsdag 18 augustus via Apple Podcasts/iTunes, Spotify, Pocket Casts, Google Podcasts en de NPO Radio 2 app.

Meer podcasts van NPO Radio 2

Naast deze podcast van Emmely en Caroline hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

Foto omslag: KRO-NCRV

Ster advertentie
Ster advertentie