Naar homepage
Programma

Eminem en Camila Cabello op nieuw album Ed Sheeran

  1. Nieuwschevron right
  2. Eminem en Camila Cabello op nieuw album Ed Sheeran

Ed Sheeran heeft de tracklist van zijn nieuwe album No. 6 bekendgemaakt. Onder meer Eminem, Camila Cabello en Bruno Mars werken mee aan de plaat die volledig bestaat uit samenwerkingen.

Het album is een vervolg op een eerder project van de singer-songwriter, meldde hij eerder al op Instagram. "Voordat ik in 2011 een platencontract kreeg, heb ik een EP gemaakt met de titel No. 5 Collaborations Project. Sindsdien heb ik er altijd nog een willen maken, dus ben ik er vorig jaar op tour mee begonnen", aldus de popster. "Ik ben een groot fan van alle artiesten waarmee ik heb samengewerkt en het was heel leuk om deze plaat te maken", gaat hij verder.

Van Eminem tot Bruno Mars

Nu heeft de Britse zanger onthuld met wie hij de afgelopen tijd in de studio heeft gezeten. Naast Eminem, Camilla Cabello en Bruno Mars, staan ook namen als Chris Stapleton, Khalid en Cardi B op de tracklist. Sheeran bedankt de artiesten met een post op Instagram. "Dank aan al de geweldige artiesten met wie ik aan dit album heb gewerkt dat jullie je talent met mij wilden delen."

No. 6 verschijnt op 12 juli.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie