Programma

Vincent Croiset in Prominent Aanwezig: 'Ik beschouw Bob Marley als een heilige'

  1. Nieuwschevron right
  2. Vincent Croiset in Prominent Aanwezig: 'Ik beschouw Bob Marley als een heilige'

In Prominent Aanwezig spreekt Annemieke met een BN'er over de rol van muziek in zijn of haar leven. In aflevering vier is acteur Vincent Croiset te gast.

Deze week ontvangt Annemieke Vincent Croiset. Hij is acteur en heeft inmiddels een hele waslijst aan rollen in TV, films en theaterproducties op zijn naam staan. Zo ken je Vincent o.a. van Gooische Vrouwen, Dokter Deen en Flikken Maastricht. Ze gaan samen het gesprek aan over Vincents gevoel bij muziek, de geweldige indruk die Bob Marley maakte en de invloed van een muziekminnende partner.

Bob Marley een heilige

Vincent heeft een tijd lang niks gehad met muziek uit de jaren '80 en vond zelfs alles lelijk uit die tijd. Pas nu kan hij erop terugkijken en ervan genieten: "Jammer dat ik dat toen nog niet ontdekt had." Een artiest waarvan hij al wel kon genieten is Bob Marley. "Ik beschouw Bob Marley als een heilige", vertelt Vincent. Luister hieronder naar de aflevering waarin Vincent uitgebreid praat over het bijzondere One Love Peace Concert van Marley in 1978.

#4 - Vincent Croiset (S02) - Prominent Aanwezig

Check hier meer afleveringen van Prominent Aanwezig

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Annemiekes A-Lijst

Je hoort Annemiekes A-Lijst op vrijdag, zaterdag en zondag van 14:00 tot 16:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie