Programma

Concert at SEA strikt Crowded House en Kensington

  1. Nieuwschevron right
  2. Concert at SEA strikt Crowded House en Kensington

BLØF heeft in Jan-Willem Start Op de eerste namen voor de vijftiende editie van Concert at SEA bekendgemaakt. Onder meer Crowded House, Kensington en The Script komen in 2020 naar het festival op de Brouwersdam.

Ook Krezip, Chef'Special, DI-RECT, André Hazes, Racoon en Miss Montreal, Snelle, Ronnie Flex & Deuxperience, Suzan & Freek, Van Dik Hout, Tabitha, Maan, Diggy Dex, The Dirty Daddies en Wipneus & Pim staan volgend jaar in Zeeland.

Crowded House eindelijk gelukt

BLØF-frontman Paskal Jakobsen is een trotse organisator van het driedaagse festival. Volgens de zanger is de boeking van Crowded House er ééntje waarvan ze niet hadden gedacht dat het ooit nog zou lukken. Toch staat de band rondom Neil Finn straks hits als 'Don't Dream It's Over' en 'Four Seasons In One Day' te spelen aan de Zeeuwse kust. "Deze grote internationale namen en te gekke artiesten uit Nederland in combinatie met die prachtige plek aan zee maakt het nu al weer heel bijzonder. Wij hebben er heel veel zin in", aldus Paskal.

Donderdag 25 juni: Kensington, André Hazes, Miss Montreal, Van Dik Hout, Cøver at SEA

Vrijdag 26 juni: The Script, Crowded House, Krezip, DI-RECT, Snelle & Live Band, Maan, The Dirty Daddies

Zaterdag 27 juni: BLØF, Racoon, Chef’Special, Ronnie Flex & Deuxperience, Suzan & Freek, Tabitha, Diggy Dex, Wipneus & Pim

NPO Radio 2 op Concert at SEA

Ook wij zijn er volgend jaar natuurlijk weer bij op het festival. En dat belooft na de vorige editie een groot feest te worden. Het schijnt dat zelfs funk-icoon Nile Rodgers er nog weleens aan terugdenkt:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie