Programma

Sara op Zondag met Maaike Ouboter

  1. Nieuwschevron right
  2. Sara op Zondag met Maaike Ouboter

In weer een nieuwe Sara op Zondag is de presentatie wederom van Yora Rienstra die Karin Bloemen, Speelman en Speelman en Maaike Ouboter ontvangt!

Maaike Ouboter

Met het liedje ‘Dat ik je mis’ liet Maaike afgelopen maandag de juryleden van De Beste Singer-Songwriter van Nederland in tranen achter. De 21-jarige studente uit Amsterdam schreef het nummer over haar overleden ouders, en raakte zowel Nederland als België recht in het hart. Daar staat het nummer namelijk op de eerste plek in de iTunes-lijst.

Karin Bloemen

In Diva’s van Carré brengt cabaretière, zangeres en actrice Karin Bloemen een ode aan de mannen en vouwen van het theater waarmee ze is opgegroeid. Samen met de weergaloze pianist Cor Bakker staat Karin op het podium en hangt ze, net als al haar vrouwelijke voorbeelden, lekker de diva uit.

Speelman en Speelman

De mannen van Speelman en Speelman vinden onverwacht succes aan de andere kant van de wereld! De Japanse popgroep Tegomass gebruikte namelijk de muziek van hun nummer ‘De Wereld Wordt Gered’. Uiteraard werd de tekst enigszins aangepast voor de Japanse doelgroep!

Twitterspel

Verder speelt Yora het Twitterspel en draait zij nummers van Doe Maar, Zijlstra, Herman van Veen en vele anderen die door de luisteraars, Twitter-volgers en Facebook-vrienden afgelopen week tot de allermooiste zijn uitgeroepen.

Sara op Zondag
Presentatie: Yora Rienstra
zondag 2 juni
20.00 - 22.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie