Programma

Snow Patrol na zes jaar terug

  1. Nieuwschevron right
  2. Snow Patrol na zes jaar terug

We hebben al jaren niks meer van de band gehoord, maar Snow Patrol is weer hard aan het werk aan een nieuw album - de eerste sinds 2011.

Hopelijk nog dit jaar

"Voor de mensen die zich afvroegen hoe het zit met het nieuwe Snow Patrol-album, SP 7, hebben we nieuws", schrijft zanger Gary Lightbody, die sinds februari weer met zijn band in de studio zit. "De fantastische Jacknife Lee zit zoals gebruikelijk in de producersstoel en in mei-juni duiken we opnieuw met hem de studio in. Eind juni moet alles voltooid zijn. Hopelijk hebben we dan nog voldoende tijd om het album dit jaar uit te brengen."

Hoe gaat 't nu?

Gary Lightbody zegt erbij dat ze niet zeker weten of dat lukt, maar dat ze tot dusver erg tevreden zijn over de eerste resultaten. "Het klinkt machtig", aldus de zanger. "Ik ben erg trots op wat we tot nu toe gedaan hebben en ik kan niet wachten tot jullie het allemaal kunnen horen." Hij is blij dat mensen zich nog afvragen hoe het met Snow Patrol gaat. "Zes jaar tussen twee albums is praktisch een eeuwigheid, dus het feit dat mensen er nog naar vragen, betekent veel voor ons."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie