Naar homepage
Programma

Frits blijft op Radio 2

  1. Nieuwschevron right
  2. Frits blijft op Radio 2

Frits Spits wordt volgend jaar januari al weer 65 jaar, maar dat is nog geen reden om op te houden met werken.

Extra seizoen

De radiopresentator blijft nog een extra seizoen, tot september 2013, zijn dagelijkse radioprogramma KRO’s Tijd voor Twee maken.

Bevoorrecht

Frits is gevraagd door langer te blijven. "Ik ben dankbaar en voel me bevoorrecht. Ik heb nog steeds het gevoel dat ik nog lang niet klaar ben met wat ik het mooiste medium van de wereld blijf vinden: de radio."

De Strepen van Spits

Sinds 2006 presenteert Frits Spits ook het radioprogramma De Strepen van Spits’. Dit programma is nog tot 1 januari 2012 op zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur te beluisteren op Radio 2. Frits Spits heeft in zijn lange, indrukwekkende loopbaan diverse prijzen gewonnen.

Prijzen

In 1996 kreeg Frits maar liefst twee Marconi Awards; één voor beste programmamaker radio en één als beste radioman. Een jaar later won Frits Spits de Groenman Taalprijs. In 1999 ontving hij de Zilveren Reiss-microfoon voor zijn radiomakerschap. In datzelfde jaar kreeg het team van Tijd voor Twee de Marconi Award voor beste amusementsradioprogramma.

Bij zijn 35-jarig jubileum als radiomaker in 2008 werd Frits benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Later dat jaar volgde nog de Marconi Oeuvre Award voor zijn hele oeuvre als radiomaker.Tijd voor Twee
ma-vr 12.00 - 14.00 uur

>> Tijd voor Twee


Gepost door: Esther

Ster advertentie
Ster advertentie