Programma

De Platenpaleis Discoshow op wiens feestje?

  1. Nieuwschevron right
  2. De Platenpaleis Discoshow op wiens feestje?

Wil jij iemands partijtje omtoveren tot een waar discospektakel? Dat kan! Steun deze actie van Marc Adriani en Funky Frank voor het KWF en ze staan bij diegene voor de deur.

Geloof het of niet, maar een goed feest geven is een kunst. Een vak misschien wel. Niemand verstaat dat vak zoals Marc Adriani en Frank van 't Hof. Dat hoor je iedere week in het Platenpaleis, waarmee we op NPO Radio 2 op vrijdagavond het weekend inluiden.

Weekendgevoel

Dat weekendgevoel kun jij ook in je woonkamer hebben! Wanneer je deze KWF-actie van Marc en Frank steunt, komen je vriendjes van de radio jouw feestje opluisteren met de Platenpaleis Discoshow. Met deze drive-inversie van het populaire verzoekprogramma wordt dit een feest om nooit te vergeten.

Bij wie mogen Marc en Funky Frank achter de draaitafels kruipen? Laat het ons weten. Het geld is belangrijk, natuurlijk, voor het goede doel. Maar je motivatie minstens zo! Succes.

Marathon Live

Tijdens de themadag Marathon Live op 20 april halen onze dj’s de hele dag geld op voor KWF Kankerbestrijding. Lees meer over deze bijzondere dag en de dj-acties.

Marathon Live
DJ: Gerard Ekdom
20 april 6:00 - 22:00 uur
Esplanade, Almere
Steun onze dj's!

Ster advertentie
Ster advertentie