Programma

Wat moet je nu wél of juist niét doen als je je schoonouders voor het eerst ontmoet?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat moet je nu wél of juist niét doen als je je schoonouders voor het eerst ontmoet?

De eerste ontmoeting met je schoonouders blijft altijd spannend. Gelukkig zitten de NPO Radio 2 luisteraars bomvol handige tips om je hierbij te helpen!

Luisteraar Diederik heeft al bijna een jaar een relatie met zijn vriendin. Alleen doordat zijn schoonouders best wel angstig voor corona zijn omdat ze al wat op leeftijd zijn en in een risiscogroep vallen, heeft hij hen nog nooit in het echt ontmoet. Wel heeft hij ze al een keer via facetime gesproken, maar dat telt natuurlijk niet helemaal mee.

Nu hebben zijn schoonouders recent hun vaccin gehad en durven ze het aan om visite te ontvangen en kan Diederik ze eindelijk officieel ontmoeten. Zo'n eerste ontmoeting blijft natuurlijk spannend. Daarom deed Diederik een oproep in het programma 'Hofleverancier van de Liefde' of luisteraars goede tips voor hem hebben en hem hiermee kunnen helpen.

Hierbij alvast wat tips van luisteraars: koop nooit een té grote bos bloemen voor je schoonmoeder, anders word je schoonvader jaloers. Iets wat je natuurlijk niet wil hebben bij zo'n eerste ontmoeting. Oh ja en beschonken voor de dag komen bij je kerverse aanverwanten wordt ook niet aangeraden. Nog meer tips krijg je in de video hieronder.


Hofleverancier van de Liefde

Je hoort Hofleverancier van de Liefde iedere zondag tussen 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie