Programma

App de studio: fan voor het leven en vloekende kleding

  1. Nieuwschevron right
  2. App de studio: fan voor het leven en vloekende kleding

We krijgen elke dag enorme ladingen berichten binnen en omdat het er zoveel zijn kunnen we lang niet iedereen beantwoorden, maar een aantal echte pareltjes vissen we aan het eind van de week op om in de spotlight te zetten.

Irene Moors is hartstikke duur

Deze week lanceerde Frits Sissing een platform waar je bekende Nederlanders kunt boeken om je huwelijk te sluiten. Joost ging op onderzoek uit en schrok zich een hoedje toen hij de prijzen hoorde.


Vloekende kleding

Bureau Kijk In De Vegte behandelt al jouw wetenschappelijke vragen en soms komt er zo’n vraag voorbij waar je inderdaad meteen van denkt: 'verhip, hoe zit dat nou eigenlijk?' Kan iemand Monique helpen? Stuur dan even een appje met de NPO Radio 2 App en gebruik #Vloeken in je bericht.


Ontroerend nummer

Luisteraar Bart verloor een goede vriend en was even van zijn apropos toen hij ‘September Morning’ van Neil Diamond voorbij hoorde komen in onze ochtendshow: “Muziek maakt alles anders”. En zo is het maar net, Bart.

Fan voor het leven

Maartje heeft een zoontje, hiephiephoera! En als hij even doorzet dan kan hij waarachtig later zeggen dat hij ‘NPO Radio 2 met de paplepel ingegoten heeft gekregen’, want het goede begin is er op dag één. Welkom op aarde!

Wil je ook je mening kwijt, iets met ons delen of heb je een mooie foto die wij echt moeten zien? Download dan de NPO Radio 2 App en stuur het rechtstreeks onze studio binnen!

Foto: Unsplash - Diana Akhmetianova

Ster advertentie
Ster advertentie