Programma

Hoe wordt bepaald of een inzending een politiek statement bevat?

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe wordt bepaald of een inzending een politiek statement bevat?

In een nieuwe aflevering van De Officiële Eurovisie Songfestival Podcast gaat het onder over de techniek tijdens het evenement.

Ruben duikt vandaag in het reglement. Hoe wordt bepaald of een inzending een politiek statement bevat? Hij leert vervolgens van Head of Production Erwin Rintjema wat er technisch allemaal komt kijken bij het Songfestival. One'sy en Bart zoeken uit welk land slechts één keer deelnam en Lammert neemt Ruben mee op zijn stage als fysiotherapeut.

Luister hieronder naar een nieuwe aflevering:

#12 - Eurofysio - De Officiële Songfestival Podcast

Heb je een vraag over het Songfestival? Stel 'm via songfestivalpodcast@avrotros.nl of 035-6715700.

Hoe te beluisteren?

De Officiële Songfestival Podcast is elke woensdag te beluisteren op onze podcastpagina. Van 10 tot 23 mei is deze dagelijks te beluisteren.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Internationale Songfestival Top 50

De Internationale Songfestival Top 50 zal op de finaledag van het Eurovisie Songfestival op 22 mei worden uitgezonden tussen 12.00 en 16.00 uur onder leiding van Paul en Cielke vanuit Ahoy Rotterdam.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie