Programma
PowNed

Edwin Evers laat nieuwe single live horen bij Ruud de Wild

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Edwin Evers laat nieuwe single live horen bij Ruud de Wild

Na 21 jaar ochtendshow is het voor Edwin Evers tijd om op te staan met nieuwe muziek. En laat dan ook toevallig de songtitel zijn van zijn nieuwe single. Hij is te gast bij Ruud de Wild om Tijd Om Op Te Staan live te zingen.

Radio-dj Edwin Evers heeft zijn zangambities nooit onder stoelen of banken gestoken. Zijn eerste notering in de Nederlandse hitlijsten had hij in 1998 al met Geld Maakt Niet Gelukkig, waarin hij de gebroeders Frank en Ronald de Boer persifleerde. Prins Bernhard en Gers Pardoel moesten er later ook nog aan geloven. Zijn serieuze liedrepertoire deed het nóg beter in de hitlijsten. Zo had hij top 10-hits met met Ik Meen Het en Wil Je Niet Nog 1 Nacht, een duet met Glennis Grace. Bij Ruud de Wild laat zijn de nieuwe single Tijd Om Op Te Staan horen.

Edwin Evers speelt zijn nieuwe single 'Tijd om op te staan'

Nog lang niet voorbij

En als Edwin Evers er toch is met zijn veertienkoppige band, mag ‘ie best nog een moppie spelen, niet waar? Hij zingt speciaal voor Ruud het nummer Far From Over van Frank Stallone, afkomstig uit de speelfilm Staying Alive. Dit nummer speelt Evers met zijn band ook tijdens de concertreeks 80’s In Concert op 14 en 15 december in AFAS Live in Amsterdam.

Edwin Evers covert 'Far From Over' van Frank Stallone

Ster advertentie
Ster advertentie