Programma

Rutger Castricum: 'Ik sprak niemand zonder draaiende camera'

  1. Nieuwschevron right
  2. Rutger Castricum: 'Ik sprak niemand zonder draaiende camera'

Politiek Den Haag, maar dan net even anders, dat is De Derde Kamer. In deze vrolijke, heldere en informele podcast nemen Wouter van der Goes en politiek verslaggever Lars Geerts je mee naar Den Haag!

In de zesde aflevering bespreken Wouter en Lars de bijeenkomst van de linkse partijen GroenLinks, PvdA en SP. Verenigen de linkse partijen zich om sterker te staan tegenover de belastingplannen van het rechtse kabinet? Of is dit al een aanloopje naar de landelijke verkiezingen van volgend jaar?

Coronavirus

En misschien wel hét onderwerp van de afgelopen weken: het Coronavirus. Iedereen heeft het erover, maar ook politiek Den Haag is er druk mee; er is zelfs een crisiskabinet. Afgelopen week kwam dit ‘kabinet’ voor het eerst bijeen, om de scenarios van het Coronavirus te bespreken. Wat betekent zo’n crisiskabinet? Wat wordt er besproken en wat gaat het kabinet nu doen rondom het virus? En gaat het virus invloed hebben op de economische groei van Nederland? Lars legt uit!

Langs in de 'Hofbar' van Rutger Castricum

Deze week gaat Wouter op werkbezoek bij Rutger Castricum, in zijn ‘Hofbar’ in Den Haag. Zonder roze plofkap, maar nog steeds vol politieke kennis. Over zijn tijd bij POWNED, want heeft hij eigenlijk wel eens spijt gehad van de soms ‘felle’ interviews met politici? En over nog een heleboel andere dingen. Dit en meer in een nieuwe aflevering van De Derde Kamer!

#6 - DE DERDE KAMER met Rutger Castricum, Links blok tegen kabinet en Coronavirus (S02) - De Derde Kamer

WOUT2DAY EN VINYL FRIDAY

Meer Wouter van der Goes op NPO Radio 2? Je hoort Wouter elke maandag t/m donderdag van 18.00 tot 20.00 uur met Wout2Day en op vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur met Vinyl Friday.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie