Programma

Vanavond in Top 2000 A Gogo: Chuck Berry en The Band

  1. Nieuwschevron right
  2. Vanavond in Top 2000 A Gogo: Chuck Berry en The Band

Het belooft weer een gezellige avond te worden met Nederlands talent en wederom genoeg muziek om je muzikale behoeftes te vervullen!

Belang voor de muziekwereld

Dit keer bezoek de muzikale talenten Jacqueline Govaert en Spike! Zij gaan de strijd aan in de quiz van vanavond. Verder vertelt Leo Blokhuis waarom Chuck Berry zo belangrijk is geweest voor de muziekwereld en worden 'Golden Brown' van The Stranglers en 'Connected' van Stereo Mc's uitgepluisd. Te gast is actrice Romana Vrede. Zij houdt heel veel van het nummer 'The Weight' van The band en vertelt je waarom.

Vanavond op NPO 3 om 19.30

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

TOP 2000 SHORT MOVIES

Top 2000 Short Movies is een nieuw bijzonder filmproject van de NTR. Vier Nederlandse regisseurs hebben een korte speelfilm gemaakt aan de hand van een nummer uit de Top 2000. Ze hebben de letterlijke songtekst gebruikt als uitgangspunt voor hun film. En dat levert vier verrassende en totaal verschillende korte speelfilms op.

YOU'RE BEAUTIFUL – JAMES BLUNT

Regie: Danny Stolker
Scenario: Paul de Vrijer

Ze is gehoorzaam, geniaal en goddelijk mooi, maar kan een wetenschapper - in z’n futuristisch lab - zijn perfecte creatie onder controle houden?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

TOP 2000
25 - 31 december
Bekijk de lijst
#NPORadio2 #Top2000

De Top 2000 start Eerste Kerstdag om 9.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie