Programma

Rob Stenders houdt inzameling voor bestolen luisteraar

  1. Nieuwschevron right
  2. Rob Stenders houdt inzameling voor bestolen luisteraar

De 59-jarige Mart Thijssen uit Maasbree heeft al veertig jaar een drive-in show, maar moet daar nu noodgedwongen mee stoppen. Al zijn apparatuur is namelijk gestolen.

Mart heeft in die veertig jaar tijd natuurlijk een flinke verzameling apparatuur opgebouwd. Die spullen lagen opgeslagen in een aanhangwagen, die weer veilig stond geparkeerd in een loods. Althans: dat dacht Mart. Toen hij afgelopen weekend even een kijkje ging nemen kwam hij tot de ontdekking dat al zijn apparatuur is gestolen.

Alles is weg

Het trieste verhaal kwam via onze app binnen bij Rob Stenders en die wil Mart graag helpen met een inzamelingsactie. Boxen, een flightcase met een lichtshow, een mengtafel, een mini-discspeler: alles is weg. “Behalve m’n laptop met muziek erop. Die heb ik nog thuis staan, gelukkig”, aldus Mart. Nieuwe apparatuur is dus meer dan welkom en daarom schakelt Rob de hulp van luisteraars in. Mart hoopt heel erg dat mensen hem kunnen helpen en het kan ‘m niet schelen of de apparatuur nieuw of tweedehands is. “Ouwe meuk is lekker en gezellig.”

Kan jij Mart helpen?

Heb jij nog apparatuur liggen die je niet meer gebruikt en wil jij Mart helpen om zijn drive-in show weer nieuw leven in te blazen? Ga dan net als Rob de zolder op en laat het ons weten via de gratis NPO Radio 2-app door een berichtje te sturen met #Help. Dan zorgen we er samen voor dat Mart weer volop kan genieten van zijn hobby.

Beluister hier het hele gesprek met Mart:

Rob helpt luisteraar Mart uit de brand

Foto omslag: Facebook

Ster advertentie
Ster advertentie