Programma
BNNVARA

Win de allerlaatste startbewijzen voor de 4Daagse

foto: Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. Win de allerlaatste startbewijzen voor de 4Daagse

Alle 47.000 startbewijzen voor de Nijmeegse Vierdaagse waren in recordtempo uitverkocht. Toch kun je deze zomer nog meelopen. Bij Jan-Willem Start Op! win je deze week namelijk de allerlaatste startbewijzen.

De 4Daagse is de grootste wandelprestatietocht van Europa. Ieder jaar trotseren tienduizenden wandelaars de wegen in en om Nijmegen om 30, 40 of 50 kilometer per dag af te leggen. Dit jaar vindt het evenement plaats van 18 tot en met 21 juli. NPO Radio 2-dj's Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte lopen weer mee. En jij kan dat ook doen!

Mocht je twijfelen of je wel op tijd in vorm bent als je nu pas begint met trainen, dan stelt Babs Rijke van stichting 4Daagse je gerust. Hoeveel training je nodig hebt verschilt per persoon, maar gemiddeld zou je in drie maanden Vierdaagse-klaar kunnen zijn. Wandelschoenen aan en beginnen met trainen dus!

Jan-Willem Start Op! geeft vijf keer twee startbewijzen weg. Meedoen is heel simpel. Als je deze week in de ochtendshow een artiest uit Nijmegen hoort, stuur je zo snel mogelijk een bericht in de NPO Radio 2 app. Als je wordt teruggebeld, sta je samen met een wandelpartner naar keuze op 18 juli aan de start in Nijmegen.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie