Programma

Jörgen uit zijn angst voor de mens in 30 MINUTEN RAUW

  1. Nieuwschevron right
  2. Jörgen uit zijn angst voor de mens in 30 MINUTEN RAUW

In deze aflevering van de podcast 30 MINUTEN RAUW hebben Ruud de Wild en Jörgen Raymann het over zijn Surinaamse afkomst, politieke voorkeur, de boodschap naar zijn kinderen, het klimaatprobleem en waarom hij zo ongelofelijk veel huilt.

30 MINUTEN MET JÖRGEN

Raymann werd bekend van zijn tv-show Raymann is laat, maar tegenwoordig doet hij van alles wat. Hij presenteert De Ochtend Show To Go van AD, heeft een show bij BNR Nieuwsradio en staat ook nog geregeld in het theater met zijn show Save The Earth. Maakt Jörgen zich zorgen over de wereld? “Ik ben niet bang voor de wereld, maar wel voor de mens. De wereld blijft wel bestaan, maar dat we onszelf naar de klote helpen, daar maak ik me zorgen om. Ik probeer me met kleine dingen bezig te houden. Ik scheid mijn afval, gebruik zo weinig mogelijk plastic flesjes en probeer rietjes te vermijden. We moeten ergens beginnen.”

Quote

Ik ben niet bang voor de wereld, maar wel voor de mens.

Jörgen Raymann

HOE TE BELUISTEREN?

Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW. Deze is te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes.

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

MEER PODCAST VAN NPO RADIO 2

Naast deze podcast van Ruud hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

DE WILD IN DE MIDDAG

Je hoort Ruud de Wild elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur met De Wild In De Middag op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie