Programma

Michael Schulte live bij Rabbering Laat

  1. Nieuwschevron right
  2. Michael Schulte live bij Rabbering Laat

De Duitse Songfestival-inzending Michael Schulte kwam zijn mooie 'You Let Me Walk Alone' live spelen bij Rabbering Laat!

Derde bij The Voice

Michael Schulte wordt in 2012 in Duitsland bekend als hij derde wordt bij The Voice of Germany. Als Paul hem introduceert haakt de zanger in: "Ik verstond best wel een beetje wat je zei." Paul stelt voor om het interview in het Nederlands te doen. Dat gaat Schulte dan weer een beetje te ver: "Haha. Nou. Beter van niet." De muzikant is blij om in Nederland te zijn: "Het was te gek om van jullie land twaalf punten te krijgen bij het Songfestival."

Beluister hier het hele interview met Michael Schulte bij Rabbering Laat:

Michael Schulte: "Ik versta best wel een beetje Nederlands"

Eerste artiest bij Rabbering Laat

Ook op het Eurovisie Songfestival in Lissabon gooit Schulte hoge ogen. Hij weet van veel landen punten te scoren en eindigt uiteindelijk knap als vierde. In Duitsland zijn veel mensen het volgens Schulte niet met de uitslag eens: "Maar de meeste mensen vinden dat ik de winnaar ben. In ieder geval van hun hart." De Duitse Songfestivalheld is de eerste artiest die in Rabbering Laat langskomt. Laat je hart veroveren door de hele mooie akoestische versie van 'You Let Me Walk Alone'!

Check 'm hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

RABBERING LAAT

Je hoort Paul maandag tot en met donderdag tussen 22.00 en 00.00 uur met Rabbering Laat op NPO Radio 2!

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie