Programma

Frank Boeijen zingt Top 2000-hit

  1. Nieuwschevron right
  2. Frank Boeijen zingt Top 2000-hit

"Het was een onbekende weg die ik heb afgelegd", zingt Frank Boeijen wanneer hij te gast is in het Muziekcafé op NPO Radio 2.

Het mooiste en het beste

Binnenkort verschijnt een verzamelalbum van Frank Boeijen met de titel Het Mooiste & Het Beste 2. Zoals de naam doet vermoeden is het de opvolger van Het Mooiste & Het Beste, een dubbelalbum dat alweer twintig jaar geleden verscheen. De focus van Het Mooiste & Het Beste 2 ligt op het werk dat Frank sindsdien heeft uitgebracht, maar ook zijn eerste schreden in de muziekwereld sinds 1979 worden uitgelicht. Op een bonus-cd staan nieuwe versies van zijn hits, waaronder 'De Verzoening', dat hij ten gehore brengt in Muziekcafé.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nederpopklassieker

Het is inmiddels dertig jaar geleden dat 'De Verzoening' van Frank Boeijen Groep in de Nederlandse hitlijsten genoteerd stond. De single is afkomstig van het album In Natura, dat in het najaar van 1986 verschijnt. 'De Verzoening' is slechts een bescheiden hitje in de Nationale Hitparade, met nummer 31 als piekpositie. Door de jaren heen is het gevoelige lied uitgegroeid tot een ware nederpopklassieker en dat zien we terug in de Top 2000: in de afgelopen editie stond 'De Verzoening' op nummer 737.

Muziekcafé
DJ: Daniël Dekker
Elke zaterdag 16.00 - 18.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie