Programma

Rob Stenders zendt de 70s Bonanza uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Rob Stenders zendt de 70s Bonanza uit

Omdat 10 maart de zeventigste dag van 2020 is – de eerste en de laatste zeventigste dag van 2020 zou staatshoofd Stefan Stasse zeggen – is er een speciale editie van Stenders Platenbonanza: de 70s Bonanza!

Twee uur lang draait Rob Stenders alleen maar tracks uit de roemruchte seventies.Het decennium van de eerste oliecrisis, Watergate, de treinkaping, verloren WK-finales en het einde van de zeezenders, maar ook het decennium van de leefkuilen, visnetten, kleurentelevisie, het dekbed, de meubelboulevard, de plateauzolen en natuurlijk hits als 'Venus' van Shocking Blue, 'American Woman' van The Guess Who, 'Rock’n Me' van Steve Miller Band, 'It’s Too Late' van Carole King, 'Me And Bobby McGee' van Janis Joplin, 'Maggie May' van Rod Stewart, 'Bennie And The Jets' van Elton John, 'Sister Golden Hair' van America, 'Get Down Tonight' van KC And The Sunshine Band, 'You Should Be Dancing' van Bee Gees, moeten we doorgaan?

Op 10 maart hoor je twee uur lang alles wat jij vindt dat niet vergeten mag worden uit de seventies. Vraag je favoriete tracks aan via de NPO Radio 2 app en geniet van 14:00 tot 16:00 uur van deze speciale editie van Stenders Platenbonanza: de 70s Bonanza!

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie