Programma

Robin van Persie spreekt

  1. Nieuwschevron right
  2. Robin van Persie spreekt

Na de kwartfinale Nederland - Costa Rica sprak Radio 2 verslaggever Martijn Grimmius met de aanvoerder van het Nederlands Elftal: Robin van Persie.

Zenuwslopend

Hoe zenuwslopend was de wedstrijd eigenlijk voor Van Persie? 'Heel erg zenuwslopend. Het is niet niks wat je meemaakt in die 2 uur,' aldus de voetballer. Ook vraagt Martijn hem hoe frustrerend het is om te zien dat het steeds nét niet lukt om een goal te maken. Van Persie reageert laconiek: 'Soms gebeurt dat, maar je moet door. Volgens mij kun je ook zien dat we het allemaal bleven proberen. Dat is ook de verdienste van dit team'.

Opvallend

Met welk gevoel ging Van Persie de strafschoppen in, hoe voelt het om 'm dan in te schoppen en wat vond hij van de wissel van Tim Krul? Je hoort het allemaal hier:

WK Dossier

Het WK Voetbal is losgebarsten, en ook Radio 2 kleurt een beetje oranje. Luister en bekijk de leukste fragmenten terug en lees alle extra's! Van correspondenten en deskundigen tot supporters en grappige weetjes, in ons WK-dossier ben je zo op de hoogte van alles wat met het WK te maken heeft.

Ster advertentie
Ster advertentie