Programma

Meer nieuw materiaal Fleetwood Mac

  1. Nieuwschevron right
  2. Meer nieuw materiaal Fleetwood Mac

Fleetwood Mac verraste begin deze maand de fans al met de EP Extended Play. Lindsey Buckingham laat weten dat er nog een aantal nummers aan zitten te komen.

Acht nieuwe nummers

In een interview met het Amerikaanse magazine Billboard laat de Fleetwood Mac-zangeres Lindsey Buckingham weten dat er acht nieuwe nummers zijn opgenomen vorig jaar. Drie daarvan hebben het gered op de nieuwe EP. Ook staat er een oud nummer op. “We hebben acht nieuwe nummers opgenomen. De timing om die liedjes uit te brengen is nog niet duidelijk, maar het hangt in de lucht,” aldus Buckingham.

Waarom geen album?

Terwijl een groot deels van de fans een volledig nieuw album hadden verwacht. Moeten ze het voorlopig doen met de vier liedjes van de nieuwe EP. Buckingham vindt deze vorm van muziek uitbrengen heel fijn. “Vroeger bracht men alleen maar EP’s uit. Albums waren toen niet interessant, het was geen echte kunst. Het ging allemaal om singles. Het is ook gewoon heel spannend om een paar liedjes bij elkaar te stoppen voor een EP. Het is heel effectief werken.

Tour

Na hun toer door de Verenigde Staten komt de band terug naar Europa, waaronder op 7 en 26 oktober in Nederland.

Ster advertentie
Ster advertentie