Programma

Hoe is het nu met... Tiffany?

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe is het nu met... Tiffany?

Tiffany is in 1988 een grote ster voor wie NKOTB het voorprogramma doet. Wat gebeurt er daarna?

‘I Think We’re Alone Now’ staat in 1988 zeventien weken in de Nationale Hitparade. Tiffany is dan pas zeventien. Ze is net klaar met een tour door winkelcentra getiteld ‘The Beautiful You: Celebrating The Good Life Shopping Mall Tour ‘ 87.’ Een idee van haar manager, die contractueel volledige controle over haar carrière heeft.

Tiffany is op dat moment een grote naam in popland, met name in Amerika, en huurt New Kids On The Block in als voorprogramma. Na ‘I Think We’re Alone Now’ doet ook ‘Could’ve Been' het nog aardig in Nederland. Daarna taant Tiffany’s populariteit als rock en rap opkomen, begin jaren 90.

Tiffany blijft muziek maken, maar pakt ook andere dingen aan.

Ze brengt nog verschillende albums uit in de 90s en 00s. The Color Of Silence wordt in 2000 zeer goed ontvangen door critici, maar wij horen er weinig van.

De Tiffany-editie van de Amerikaanse Playboy daarentegen wordt een van de best verkochte ooit, in 2002. Ook is ze op de Amerikaanse televisie te zien, onder andere in Celebrity Fit Club, Celebrity Cook-Off en How Not To Dress.

In 2004 trouwt ze met zakenman Ben George. Ze is dan net gescheiden van haar eerste man Bulmaro Garcia, met wie ze één zoon heeft, Elijah. In 2012 opent ze haar eigen winkel met vintage kleding: Tiffany’s Boutique, in White House, Tennessee. Een jaar later verhuist de winkel naar Nashville en nog eens twee jaar later sluit Tiffany’s Boutique haar deuren.

Ster advertentie
Ster advertentie