Programma

Gerard is warm gedraaid

  1. Nieuwschevron right
  2. Gerard is warm gedraaid

Gerard Ekdom start 5 oktober met Ekdom In De Ochtend van 6:00 tot 9:00, maar kon niet wachten om al te beginnen. Luister de geheime nachtshow terug!

Niet bestaande uitzending

Al acht weken is Gerard Ekdom niet op de radio te horen en dat begon te kriebelen. Na een tweetwisseling met zendermanager Jurre Bosman trok Gerard de stoute schoenen aan en nam hij voor het eerst plek achter de (naar eigen zeggen 'muffe') microfoon van de NPO Radio 2-studio voor een 'niet bestaande uitzending'.

Useless Man

Fans van de dj hoorden een aantal typische Gerard Ekdom-platen die voor het eerst hier op zender voorbij kwamen. Zoals 'Useless Man' van Minty, inclusief Gerard die meezingt. "Misschien is het ook wel de laatste keer dat we 'm draaien!", lacht hij.

Truckers aan de lijn

Sommige Radio 2-luisteraars belden om te vertellen dat ze Gerard voor het eerst hoorden en ze het leuk vonden eindelijk weer een stem in de (muziek)nacht te horen. En ja, ze mochten niet ontbreken tijdens deze 'niet bestaande uitzending': truckers aan de lijn op het (illegale) telefoonnummer.

Ster advertentie
Ster advertentie