Programma

Jendrik over halve finale: 'Ik had graag meegedaan, want dan wist ik dat ik mijn plek had verdiend'

  1. Nieuwschevron right
  2. Jendrik over halve finale: 'Ik had graag meegedaan, want dan wist ik dat ik mijn plek had verdiend'

In Ahoy praat Jeroen met de Duitse Jendrik over zijn deelname en hoe hij al uitkijkt naar de finale van het Eurovisie Songfestival.

Hoe ervaart hij het? "Het is anders dan ik had verwacht. Vooral door corona. Ik had graag de andere artiesten willen ontmoeten, maar kan helaas niet", vertelt hij. "Misschien zie ik een paar vandaag." De repetities gingen volgens hem goed. "Bij elke repetitie wordt het een stukje beter. De show is groot, maar ook heel erg leuk." Tussen de repetities door kan hij niet echt naar buiten, maar hij heeft het druk genoeg. "Elke dag is er wat te doen. Ik verveel mij niet."

Waar zou hij blij mee zijn na zijn deelname? Je hoort zijn antwoord hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eurovisie Songfestival 2021

Van dinsdag 18 mei tot en met zaterdag 22 mei vindt het Eurovisie Songfestival 2021 plaats in Ahoy, Rotterdam en NPO Radio 2 brengt dagelijks verslag uit. Luister ook naar De Officiële Songfestival Podcast en kijk naar Bureau Eurovisie.

Internationale Songfestival Top 50

De Internationale Songfestival Top 50 wordt op de finaledag van het Eurovisie Songfestival op 22 mei uitgezonden tussen 12.00 en 16.00 uur, gepresenteerd door Paul en Cielke vanuit Ahoy, Rotterdam.

Foto omslag: screenshot

Ster advertentie
Ster advertentie