Programma

Wat is de allerslechtste startplek tijdens het Eurovisie Songfestival?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat is de allerslechtste startplek tijdens het Eurovisie Songfestival?

Waarom zong de zangeres van Cyprus niet zelf haar nummer en wat is de allerslechtste startplek? Je hoort het allemaal in een nieuwe aflevering van De Officiële Eurovisie Songfestival Podcast.

In de Officiële Songfestival Podcast krijg je een unieke blik achter de schermen bij de organisatie van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Songfestival-fanaten Lammert de Bruin (De Showbizzmoord, EenVandaag) en Ruben Messelink (EenVandaag) praten je helemaal bij over alle ins en outs in aanloop naar 22 mei; en van Bart Arens en One’sy hoor je bijzondere verhalen achter Songfestival-klassiekers.

Bidden voor Cyprus

in een nieuwe aflevering gaat het over het feit dat Jeangu voor het eerst het podium op zal gaan! Jeangu start straks in de finale als 23e. Gelukkig maar, want Ruben vindt samen met data-analyst Simon Gleave uit wat de 'plek des doods’ is. Executive Producer Sietse Bakker vertelt hoe het toe nu toe gaat in Rotterdam, Lammert loopt ondertussen stage bij de Press Desk en One'sy en Bart ontdekken wat artiesten horen vlak voordat ze de Eurovision Stage opgaan.

Luister hieronder naar een nieuwe aflevering:

#9 - Bidden voor Cyprus - De Officiële Songfestival Podcast

Heb je een vraag over het Songfestival? Stel 'm via songfestivalpodcast@avrotros.nl of 035-6715700.

Hoe te beluisteren?

De Officiële Songfestival Podcast is elke woensdag te beluisteren op onze podcastpagina. Van 10 tot 23 mei is deze dagelijks te beluisteren.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Internationale Songfestival Top 50

De Internationale Songfestival Top 50 zal op de finaledag van het Eurovisie Songfestival op 22 mei worden uitgezonden tussen 12.00 en 16.00 uur onder leiding van Paul en Cielke vanuit Ahoy Rotterdam.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie