Programma

Record voor Nick en Simon

  1. Nieuwschevron right
  2. Record voor Nick en Simon

Nick & Simon staan al sinds 13 mei 2006 onafgebroken in de Album Top 100. Geen andere band of artiest heeft dit eerder bereikt.

Het record

Het platenlabel Volendam Music bracht maandagochtend met trots dit record naar buiten. Nick & Simon staan in totaal al 344 weken onafgebroken in de Album Top 100. Volgens hun management is dat een record. Zestig bands stonden ook meer dan 300 weken in deze albumlijst, maar geen van de acts wist dit onafgebroken vol te houden. "Alle albums stonden zo lang in de lijst dat zij, nog voordat ze de lijst hadden verlaten, werden opgevolgd door een nieuw album."

Nick & Simon

De Volendamse heren staan op dit moment met twee albums in de Album Top 100. Symphonica In Rosso staat al 55 weken in de lijst en Sterker staat al 12 weken genoteerd in de ranglijst. De afgelopen jaren brachten ze in totaal zes albums uit. De coaches van The Voice of Holland geven op 11 oktober volgend jaar een concert in de Arnhemse Gelredome. Nick kondigde onlangs aan het de komende tijd rustiger aan de toen wegens oververmoeidheid.

Ster advertentie
Ster advertentie